Despre

Salutare,

Numele meu este Marcel Felix. Sunt copywriter, SEO specialist, trainer in marketing online. 

Marcel Felix

Pentru construirea de site-uri, bloguri si magazine virtuale, folosesc WordPress inca din 2010.

M-am “îndrăgostit” de web design, in anii ’96 – 2000 în București, când eram student la SNSPA.

După terminarea facultății, am lucrat (un an) ca funcționar public la primaria din Slatina, unde am dezvoltat și administrat site-ul web primariaslatina.ro. De asemenea la începutul anilor 2000 am dezvoltat site-uri pentru Casa Judeteana de Pensii Olt , Colegiul Agricol Slatina, Firma de Turism Bitu, etc.

În 2004, am decis să emigrez și m-am stabilit la Madrid. Acolo am început ca web-designer cu Dreamweaver si Flash si Fireworks. De asemenea am lucrat pentru diverse firme ca freelancer in creare imagine corporativa, logotipuri, fluyere și campanii SEO / Adwords.

Începând cu 2010, clientii mei au inceput sa-mi ceara site-uiri pe care sa si le actualizeze ei, fara sa stie programare. Atunci am descoperit WordPress, cel mai bun program de creare site-uri, bloguri si magazine virtuale. Mi-am cumparat urgent carti in limba engleza si spaniola despre wordpress … ca sa-l invat foarte repede.

Începând cu 2011 am inceput sa ofer cursuri de web design cu WordPress. Am fost printre primii traineri in Madrid cu WordPress si am lucrat cu peste 300 de clienți si firme pana in prezent. De asemenea am oferit cursuri si consultanta in promovare in Google (search engine optimization)

In anul 2018 am descoperit Copywriting-ul, cea mai buna forma de atragere si convingere a clienților sa cumpere online. Am cumparat si studiat (aproape) toate cartile despre copywriting de pe Amazon, plus o multime de alte cursuri online despre copywriting.

Acum folosesc copywriting-ul in proiectele personale (web design, marketing online, cursuri) si in proiectele clientilor mei.

Din 2021 m-am intors in tara, unde lucrez ca frelancer copywriter, SEO Specialist si web designer in Slatina, Craiova, Bucuresti, Pitesti … si binenteles online.

Vreau sa folosesc experiența acumulata in strainatate in a ajuta antreprenorii romani, cu site-uri web, blog-uri, magazine virtuale, promovare in Google si Facebook, cursuri de web design si copywriting.

Pentru a vedea o mică parte din proiectele mele, vezi secțiunea Portofoliu.