Categorías
Copywriting

Un cadou de la cel mai bogat om din lume, regretatul J. Paul Getty

GRATUITUL TĂU Un cadou de la cel mai bogat om din lume, regretatul J. Paul Getty

Prietene, îmbătrânesc și nu mai am mult de trăit.

Dacă nu fac asta acum, când merg, secretul merge cu mine.

Ceea ce urmează să dau cu cunoștințe, cunoștințele pe care bărbații le caută de când a început.
Obișnuiam să fiu un om obișnuit, am petrecut prima parte a vieții mele împiedicându-mă în întuneric, încercând să găsesc o modalitate de a împlini toate visele pe care le aveam în tinerețe.

Mi-am dorit ca majoritatea tinerilor să fie bogați, admirați, respectați, am vrut dragoste și fericire, am avut și multe întrebări despre viață și am vrut niște răspunsuri.

Cu toate acestea, oricât am încercat, totul părea întotdeauna păstrat pentru mine. De parcă totul era ascuns chiar în camera alăturată, o cameră a cărei ușă era impenetrabilă fără cheia potrivită.

După ani întregi de a fi ferit de acele lucruri pe care mi le doream cel mai mult în lumea mea, spiritul meu ar fi putut să se rupă cu ușurință.

Dacă mi-aș permite să devin consumat de eșec și respingere. Puțin știam atunci cât de norocos am fost că mi s-a întâmplat acest lucru.

Căci în mine a crescut ceva care nu mă lăsa să mă odihnesc până nu găsesc răspunsurile că ne aducem toate lucrurile pe care mi le doream cu disperare.

Acesta a fost începutul unei căutări care avea să devină o obsesie, pentru a găsi cunoștințele pe care atât de mult le-am dorit și știam că trebuie să existe undeva.

Inspirația marilor oameni din trecut a luat o mare parte din chinuri.

Miliardarii multi-milionari și recludați care par să aibă lumea la cerere.

Oamenii care au fost capabili să controleze chiar destinul națiunilor.

Cum respectă și admirație, cum au fost bogați și puternici, dar nu eu, niciodată eu.

Când au avut toți acești mari bărbați pe care nu-i am?

Știam că trebuie să existe un răspuns și mi-am dedicat viața găsirii acestuia; pentru că știam că nu ar putea exista viață adevărată pentru mine până nu o voi face.

Am început să citesc, Să fac cercetări în trecut.

Am vorbit cu și am studiat cei mai bogați, cei mai puternici, precum și cei mai înțelepți bărbați ai timpului meu.

Am citit fiecare literatură posibilă despre care credeam că va oferi un indiciu. Am aprofundat cele mai vechi scrieri înregistrate ale civilizațiilor antice.

Încercând aproape cu nebunie să punem împreună toate piesele acestui mare puzzle. M-am tot întrebat, ce aveau acești bărbați? Ce aveau ei și nu aș putea să-l obțin?

M-am implicat în tot felul de situații, încercând să pun în practică ceea ce învățasem. Am călătorit cu speranța că răspunsurile ar putea fi cumva dincolo de orizont și, deși nu le-am găsit acolo, știu acum că proverbul, căutați și veți găsi, nu ar putea fi mai adevărat.

În primul rând, răspunsurile mi-au fost dezvăluite în cele din urmă. Au venit într-un mod pe care nu-l puteam atribui în mod direct niciunui loc în care fusesem sau niciunui efort individual.

Le făcusem să le definesc. Era ca și cum mintea mea ar fi trecut într-o nouă frontieră, o frontieră în care eram sigur că relativ puțini bărbați intraseră vreodată.

Dintr-o dată, am văzut întreaga lume diferit, ceea ce părea confuz înainte să pot înțelege cu ușurință, ceea ce nu era de obținut înainte a devenit brusc ușor de obținut.

Lucrurile pe care oamenii le-au văzut într-un fel, le-am văzut diferit, de parcă aș putea să detectez mai multe aspecte ale aceluiași lucru și, prin urmare, să le văd mai clar sau așa cum a fost cu adevărat.

Am avut o putere nedefinită care mi-a oferit un avantaj față de tot ceea ce am făcut.

După o vreme, mi-am dat seama că eram foarte diferit de înainte, eram în sfârșit așa cum îmi doream să fiu, învățasem ceea ce voiam să învăț și în sfârșit puteam trăi așa cum visasem și știam asta era posibil ca un bărbat să trăiască.

Este scris: „O dată la o mie de ani, un om trăiește un vis”. Pentru ultima treime din viața mea, exact asta am făcut.

Am trăit cu mai multă bogăție și putere decât ar putea vreodată vreun om.

Am făcut aproape tot ce mi-am propus. Mă îndoiesc dacă a existat un bărbat care a trăit o viață mai împlinită decât mine, dar acum am doar amintiri.

Acesta, în opinia mea, alături de viața însăși, a fost cel mai mare dar pe care i s-ar putea oferi un om.

Dar, nu mi-am dat seama că, dacă nu împărtășesc aceste cunoștințe acum, s-ar putea să nu mai am nicio altă șansă să fac asta.

Acum știu că sunt obligat să-l împărtășesc și, în cele din urmă, acesta a fost felul în care soarta își propusese să fie.

Aș vrea să aveți secretul meu, dar va trebui să vă dați seama că acest anunț va fi citit de mulți oameni, mulți pe care nu îi cunosc, dar câțiva vor fi aleși pentru a continua pentru mine după ce am plecat.

Am scris ceea ce am învățat și publicat într-o carte specială în ediție limitată care conține doar 344 de pagini.

L-am intitulat „Secretul veacurilor”.

Vreau să dețineți o copie a acestei cărți care este special legată în legătură de tip bibliotecă, dar vreau să plătiți pentru aceasta.

Vreau să-mi trimiți un cec de 20 USD, pe care să-l poți posta chiar și până la 30 de zile pentru a elimina orice îndoială cu privire la valoarea sa și pentru a-i oferi șansa de a-ți dovedi valoarea.

Motivul pentru care vă cer să plătiți 20 USD este că vreau să mă asigur că îl citiți și simt că, dacă plătiți 20 USD pentru acesta, atunci acesta va fi citit.

Cu cartea mea, vă voi trimite și o carte scrisă de omul care era renumit ca fiind cel mai bogat om din lume, un om pentru care am avut un mare respect și admirație, regretatul J. Paul Getty.

Cartea sa este „Epoca de Aur”.

Am cumpărat, cu cheltuială mare, drepturile de a publica această mare carte după plecarea recentă și tristă a lui Ioan Paul din această lume.

De asemenea, l-am tipărit în cantități foarte limitate.

Cartea este legată într-o legătură specială de tip bibliotecă, care ar trebui să îi permită să dureze mai multe generații. Simt că este esențial să citești, împreună cu cartea mea, mesajul că Ioan Paul a vrut să înveți și să dobândești adevărul care l-a luat pe cel mai bogat om din lume întreaga sa viață să învețe.

Prin urmare, vă fac următoarea ofertă. Dacă simțiți că, după ce ați citit cartea mea, nu merită de multe ori mai mult decât simplii 20 de dolari pe care i-ați plătit pentru aceasta, atunci trimiteți-mi-o înapoi și vă voi returna cecul neîncetat imediat.

Nu numai asta, poți păstra cartea lui J. Paul Getty, Epoca de Aur, pentru necazurile tale.

Poți pierde numai dacă nu faci nimic.

Dacă doriți să dețineți aceste două cărți, scrieți pe o bucată de hârtie goală, trimiteți-mi cărțile, împreună cu numele și adresa dvs.

Trimiteți-l împreună cu cecul dvs., care poate fi postdatat până la 30 de zile, către mine:
Robert G. Collier,
În grija: Collier Book Corporation, Departamentul B
531 Wyckoff Avenue
Ramsey, New Jersey 07446
P.S. – Dacă aveți întrebări, numărul meu este 201-744-3777. Dacă sunteți ocupat, sunați la 744-3815 sau 744-3784. Locuitorii din New Jersey, adaugă 5% impozit pe vânzări.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *