Omul în cămașă Hathaway

Omul în cămașă Hathaway

Legendarul om de publicitate David Ogilvy a trecut prin 18 concepte pentru campania publicitară a producătorului de cămăși Hathaway înainte de a se decide cu privire la ideea baronului Wrangell și a ochiului.

Iată un extras din „Ogilvy on Advertising” despre modul în care Ogilvy on a fost condus la idee: „În 1947, Harold Rudolph, care fusese director de cercetare în agenția Stirling Getchel, a publicat o carte despre acest subiect.

Una dintre observațiile sale a fost că fotografiile cu un element de „atracție a poveștii” erau mult peste medie pentru a atrage atenția.

Acest lucru m-a determinat să pun un ochi pe model în reclama mea pentru cămășile Hathaway.

Patch-ul ocular a transmis o aură aristocratică și o atracție de poveste a omului Hathaway. „Hathaway făcea cămăși de peste un secol, dar abia a fost observat.

Ogilvy a folosit imaginea lui Wrangell cu un plasture pentru a atrage atenția cititorului și a-i atrage pentru a afla cine era acest om misterios.

Titlul „Omul în cămașă Hathaway” se însoțește cu acest truc misterios, dar nu dezvăluie nimic la prima vedere, determinându-i astfel să citească reclama.

Aceasta este considerată pe scară largă una dintre cele mai mari campanii ale lui Ogilvy.

 

Omul în cămașă Hathaway

În cele din urmă, bărbații americani încearcă să-și dea seama că este ridicol să cumperi costume bune și apoi să strici întregul efect purtând o cămașă ieftină, produsă în serie.

De aici și popularitatea tot mai mare a cămășilor Hathaway, care se află într-o clasă de la sine.

Pentru început, cămășile Hathaway poartă infinit mai mult – o chestiune de ani.

Pentru a continua, vă fac să arătați mai tânăr și mai distins, datorită modului în care Hartaway a tăiat gulere-cu înclinare mică și „personalizate”.

Întreaga cămașă este tăiată mai generos și, prin urmare, este mai confortabilă. Cozile sunt mai lungi și rămân în pantaloni.

Butoanele sunt realizate din sidef – foarte mari și masculine.

Chiar și cusăturile au o eleganță antebelică.

Mai presus de toate, Hathaway își face cămășile din țesături foarte remarcabile, importate din cele patru colțuri ale pământului – Viyella și Aertex din Anglia, tafta din lână de la Auchterarder în Scoția, bumbac Sea Island din Indiile de Vest britanice, mătase țesută manual din India, stofă din Manchester, batistă de in din Paris.

Veți obține o mulțime de satisfacție liniștită din purtarea cămășilor care au un gust atât de impecabil.

Cămașele Hathaway sunt realizate de o mică companie de meșteri dedicați din micul oraș Waterville, Maine. Au fost la asta, bărbat și băiat, de o sută paisprezece ani.

Dacă doriți numele celui mai apropiat magazin de unde puteți cumpăra o cămașă Hathaway, trimiteți un card către C.F. Hathaway, Waterville, Maine.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *