Noua Carte Care Reveleaza „Cum Sa Creezi Campanii in Internet Care Vand…”

Aceasta este o traducere libera in limba romana, a scrisorii „New Book Reveals How to Create Internet Campaigns That Sell” scrisa de Frank Kern

Nou de la Frank Kern

„Noua Carte Reveleaza Cum Sa Creezi Campanii pe Internet Care Vând …”

De pe biroul lui Frank Kern

La Jolla, Ca.

Draga prietene,

Dacă doresti să creezi campanii pe internet care se vând nebunește … indiferent de industria in care lucrezi, aceasta este cea mai importantă scrisoare pe care o vei citi astazi.

Îți voi arăta de ce ,într-un minut.

Dar mai întâi … O Atentionare:

Te rog să înțelegeți ca rezultatele mele, pe care vi le împărtășesc nu sunt tipice. Nu insinuez că le vei duplica (sau veți face orice pentru asta).

Am avantajul de a fi practicat marketingul direct și publicitatea timp de 19 ani și, prin urmare, am experienta in acest domeniu.

Persoana obișnuită care cumpără informații despre „cum să”, va obține rezultate mici sau deloc.

Folosesc aceste referințe doar în scopuri de exemplu.

Rezultatele dvs. vor varia și vor depinde de mulți factori … inclusiv, dar fără a se limita la experiența dumneavoastra și etica muncii dvs.

Toate afacere implică riscuri, precum și efort si acțiune masiva și consistenta. Dacă nu esti dispus să acceptați acest lucru, te rugăm să NU OBȚII ACEASTA CARTE.

Acestea fiind spuse … lasă-mă să iti arat  …

Exact ceea ce primești

Acest lucru este total diferit de orice ai citit vreodată, pentru ca este mai mult un „ghid practic” pentru publicitate de succes masiv, decât o „carte” tradițională.

Motivul este că nu vei gasi bla, bla, bla. Vei sti imediat si exact ce să faci, cum să faci și de ce sa faci acele lucruri.

În plus, este ușor de citit.

La doar 75 de pagini, o poți citi într-o după-amiază.

Și veți „obține” imediat întreaga metodologie pe care am folosit-o personal, pentru a crea unele dintre cele mai reușite promoții de publicitate, pe internet din istorie.

Iată doar o fracțiune din ceea ce este în interior și ce ar putea însemna pentru afacerea ta:

 • CEA MAI MARE STIRE: Concurenții tăi își aruncă practic clienții pe fereastra în timp ce tu citești acesta scrisoare.

Cum?

Ei fac trei greșeli mortale, care îi pot determina pe clienții lor să vina la tine, in turma.

Tot ce trebuie să faci este, practic, să te „prezenti” și ai putea să domini piața în câteva zile folosind această metodă simplă. (Vezi pagina 3.)

 • Tactică avansată pentru a câștiga încrederea clentilor dvs. potentiale

Foarte puține firme fac acest lucru și cred că este de aproximativ 300 de ori mai ușor decât metodele „normale” pe care le fac toți ceilalți.

Vei avea o înțelegere clară a acestui lucru la pagina 54.

Secretul simplu al celui mai bine plătit vorbitor din lume – și modul în care îl poți descifra pentru propriul tau câștig personal. (Vezi pagina 20.)

 • DESCHIDE URECHILE! Esti hrănit cu o informație greșită teribilă de către acești marketeri „veniți în ultima vreme” și de obiectele lor strălucitoare.

Există doar trei pași dovediți, către profituri durabile și lucrează împreună în sinergie perfectă atunci când sunt aplicate în ordinea corectă.

La pagina șase, veți obține ecuația exactă din 3 părți pentru profituri, care conduce întregul sistem. O veți înțelege instantaneu, astfel încât să o poti aplica astazi in afacerea ta.

Pune în aplicare acest lucru și s-ar putea să domini complet piața … catapultându-te pe tine si afacerea ta sau marca ta la statutul de celebritate și intrecand concurența, în timp ce aceștia raman cu gura cascata.

 • Cele două lucruri pe care le poți face IMEDIAT pentru a crește vânzările și veniturile fără a cheltui bani multi pentru trafic și fără a trimite multe e-mailuri la lista ta.
 • Această abordare de „aceeași zi” funcționează nebuneste și NU implică afiliați, asocieri în participațiune sau vreunul dintre trucurile obișnuite de „Internet Marketeri” pe care le-ai auzit mereu. (Vezi pagina 7.)
 • FURĂ ASTA: Există un efect psihologic uimitor care îi face pe oameni să se alinieze ca oile, pentru a cheltui cu mândrie cu 300% mai mult, pe același tip de produs, pe care prietenii lor tocmai l-au cumpărat pentru o fracțiune din preț.

Începând de la pagina 9, iti prezint un studiu de caz actual și iti dezvălui exact cum se face acest lucru, de ce funcționează și pașii exacți pe care îi poti face pentru a avea același efect „nebunie” în afacerea ta.

Am implementat personal această strategie în două dintre afacerile mele … castigand cu succes cu până la 500% mai mult decât concurenții mei … în timpul uneia dintre cele mai grave recesiuni din istorie.

Rezultat final? AM VANDUT TOATE Produsele.

Acest singur sfat poate modifica literalmente cursul afacerii tale. … transformându-te într-un brand ultra-premium cu care oamenii striga ca să se asocieze.

Crezi că mai multe vânzări este primul pas către mai multe profituri? Mai gandeste-te!

Descopera cel mai mare factor în creșterea banilor în buzunar … chiar dacă vânzările tale rămân aceleași. (Pagina 7.)

Toata lumea stie ca …

Ar trebui să folosești testimoniale pentru a obține mai multe vânzări, nu?

Gresit!

Nu am folosit testimoniale de peste patru ani … și fac mai multe vânzări ca niciodată! Vei vedea ce fac diferit – și cum poti utiliza aceeași metodă – la pagina 15.

În plus, vei descoperi și …

………

Cum să incasezi MAI MULT decât concurența ta. … Secretul este această formulă în doi pași, construită pentru a funcționa chiar dacă sunteți un „necunoscut de nimeni”. (Pagina 9).

Cel mai simplu mod de a crea o cerere majoră pentru ceea ce vinzi.

Uitați de exagerari și „marketingul” tipic cu care esti obișnuit (și de care te-ai săturat). Această abordare simplă funcționează nebuneste – și nici măcar nu este nevoie de bani pentru a o implementa. (Vezi pagina 13)

8 declanșatoare de poziționare psihologică „black ops” care vă fac magnetic pentru cei mai buni clienți. Unul dintre ele este „INTERZIS”. Cum să implementați celelalte șapte, dezvăluit la pagina 17.

Cum să deveniți o AUTORITATE DE CELEBRITATE pe piața dvs.

Ce să spuneți în anunțuri, cum să vă poziționați mesajele de marketing și ce tip de unghiuri de vânzare funcționează cel mai bine. (Începând de la pagina 19.)

Dar asta nu este tot…

De asemenea, veți descoperi secrete de succes nemiloase precum …

Cum Sa Obtii Clienti de La Dusmanii Tai

Veți descoperi o frază neobișnuită care iti poate transforma dușmanii într-o sursă minunată de oportunități majore. (A se vedea partea de jos a paginii 23.)

În plus, iti revelez …

Cel mai rău moment pentru a încerca să faci o vânzare. (Slavă Domnului, competiția dvs. va face aproape întotdeauna această greșeală.) Folosiți timpul meu neobișnuit de ofertă dezvăluit la pagina 53.

Când nu ar trebui să trimiteți niciodată traficul direct către un mesaj de vânzări – chiar dacă vă cunosc deja.

Acum există un nou proces, care transformă mult mai mulți clienti potențiali, în consumatori … și poate fi utilizat numai online.

Descoperiți ce este și exact cum să îl implementezi la pagina 40.

Cum controlează CEO-urile, politicienii și chiar liderii de cult de miliarde de dolari opiniile oamenilor fără să le întâlnească vreodată. Descoperire majoră la pagina 27.

Cel mai rapid mod de a face pe cineva să-și dorească ceea ce vindeți. (Orice ai face, NU vorbi despre produsul tău!) Pagina 50.

Modul REAL de a obține CUMPĂRĂTORI de pe rețelele sociale.

Uitați ce spun „experții” … Eu personal închid mai multe vânzări pe LUNĂ decât fac majoritatea oamenilor într-un AN … totul din publicitate pe rețelele sociale. Pe scurt, am spart codul. (Mergeți în culisele unei promoții de succes începând de la pagina 65.)

Asa este … vei avea o mulțime de strategii și tactici dovedite, din lumea reală, care funcționează chiar acum.

Dar este doar vârful aisbergului, pentru că tu primești de asemenea …

….

Un Sistem Avansat de Transformare a
Unor Straini în Fani Inebuniti
Care Cumpără Mereu de la Tine 

Asculta,
Oricât de mult le place oamenilor să se complice, procesul de vânzare a lucrurilor online, este de fapt destul de simplu.

Aici este:

Pasul 1: Construiesti o listă cu potențialii interesați.
Pasul 2: Le Vinzi Lucruri.

Toată lumea știe că primul pas este ușor.

Construiți o listă oferind informații gratuite în schimbul adresei lor de e-mail.

Poti face asta în somn.

Dar cum poți transforma un străin, într-un fan inebunit care te alege pe TINE intre toți ceilalți … iar și iar?

Există un sistem pentru asta

Și, în plus in afara de această carte, veți obține, de asemenea, o prezentare completă de 90 de minute, despre modul exact în care funcționează sistemul respectiv … și cum poti începe să îl implementezi imediat.

Nu este un dispozitiv tehnologic nou.

Nu este software.

Iată ce să faci în continuare

„Costul” acestei cărți este de 5,67 USD și îl obțineți instantaneu ca descărcare PDF.

De ce 5,60 dolari?

Ei bine, obișnuiam să trimit copii prin poștă. Imprimarea, poștal și plicul căptușit costă exact 5,60 USD.

…………

Aproximativ 6% din cărțile pe care le-am livrat s-au pierdut prin poștă. Și unele din ele au avut nevoie de aproape trei săptămâni pentru a ajunge la cititori!

M-am gândit că preferați să obțineți cartea imediat, decât să așteptați câteva săptămâni.

De îndată ce plasezi comanda astăzi, ti se va trimite o factura prin e-mail si linkul de descărcare a cartii.

De acolo poti sa descarci cartea și o poti citi.

Poti accesa cartea oriunde, instantaneu, fără a fi nevoie să așteptați ca postasul poștal să ti-o aduca acasa.

Oh, și în caz că vă întrebați …

NU CUMVA E O CAPCANA AICI?

Știu că există câteva site-uri web care vă oferă foarte multe despre ceva, dar apoi vă includ într-un program care vă încarcă cardul în fiecare lună.

Acesta nu este unul dintre acele site-uri

NU există „program de continuitate” ascuns pe care trebuie să-l încercați … sau orice altceva chiar si de la distanță.

Iti ofer această carte întreagă, la preț de cost, ca mijloc de „a oferi ce este mai bun in mine” și de a demonstra valoarea ei reală.

Speranța mea este că iti va plăcea și acesta va fi începutul unei relații de afaceri bune pentru anii următori.

Acestea fiind spuse, există un singur lucru de reținut:

Timpul este esențial

Iata de ce.

Înregistrez o pierdere prin vânzarea acestei cărți la acest preț.

Motivul este că mă costă 33,04 USD în costuri publicitare pentru a vinde un singur exemplar din aceasta carte.

Deci, de ce aș face asta?

Simplu.

…………….

Vreau să îți creez o impresie excelentă, pentru ca într-o zi să poți face afaceri din nou cu mine.

Da, am alte produse și servicii de care ai putea fi interesat.

Fac pariu că te vei bucura atât de mult de carte, încât vei încerca sa cumperi alte cursuri și servicii pe care le ofer.

Oh – încă un lucru.

Vei primi, de asemenea, un nou curs video despre …

Cum să Transformați Reclamele din Facebook în Vânzări!

Să fim sinceri … Traficul plătit este probabil unul dintre cele mai înfricoșătoare teme pentru antreprenori. Cu toții am auzit poveștile de groază ale oamenilor care își pierd cămășile.

Pot să iti povestesc despre asta. Mi s-a intamplat. Repetat.

Dar am rămas hotarat și am avansat rapid până astăzi … si compania mea primește în medie in jur de peste 3.058 (și număratoarea continua) clienți noi în fiecare lună … doar din anunțurile de pe Facebook.

Cum?

Ei bine, există trei pași pe care îi folosim … și sunt convins că dacă urmați acești trei pași, poti sparge singur „Codul Facebook”.

Doar câteva dintre lucrurile pe care le vei găsi în acest bonus special includ:

 • Cum să utilizați Facebook Ads pentru a obține mai mulți clienți potențiali și vânzări pentru afacerea dvs. … chiar dacă vă este frică de tehnologie, nu folosiți Facebook personal și nu știți nimic despre traficul plătit.
 • Cum să vă poziționați anunțul pentru cel mai bun răspuns chiar din start. (Acesta este secretul pentru a obține cea mai mare explozie pentru dolarii investiti)
 • Secretul „trei etape” pe care le are fiecare campanie publicitară de succes pe Facebook. (Și cum le puteți folosi pentru a vă economisi timp, bani și efort)
 • Descoperirea accidentală care a stimulat răspunsul pozitiv al imaginilor noastre. Și cum îl poți fura etic pentru propriile tale imagini.
 • Uitați să aveți nevoie de fotografii scumpe și profesionale. Tot ce aveți nevoie este camera de pe telefon și aproximativ 15 minute de timp disponibil.
 • Instrumentul uimitor gratuit care vă va permite să transformați un singur anunț în zeci de variante pentru a testa … la simpla apăsare a unui buton! (Acest lucru nu numai că vă va economisi o cantitate extraordinară de timp, ci vă va economisi și o grămadă de bani.)
 • Metoda adesea trecută cu vederea (dar foarte ușoară) pentru a vă scala publicitatea rapid … fără a crește riscul financiar.

…………..

Cum poti facae ca Facebook sa te ajute să reduci costurile publicitare. (De fapt, este în interesul lor să facă acest lucru)

Și multe altele!

Uite:

Cartea este minunată și veți obține de la ea tot ce aveți nevoie.

Dar eu sunt tipul căruia îi place să joace cartea cea mare sau să plece acasă și pariez că și tu ești la fel.

De aceea îți ofer astăzi acest videoclip bonus. Este micul meu mod de a vă asigura că puteți începe să implementați tot ce veți învăța în aceasta carte Convert 2.0 … imediat.

Deci da…

Într-adevăr obțineți această carte și

Instruirea Facebook Ads pentru doar 5,60 USD …

Cu toate acestea, dacă nu pot face ca numerele să funcționeze pentru acest test, este posibil să trag cartea în jos și să cresc prețul … așa că trebuie să revendicați copia dvs. acum.

Dacă retrag oferta, asta e tot ce a scris ea.

Și apropo, chiar dacă plătești un preț ridicol de mic – ești totuși protejat de …

Cea mai îndrăzneață garanție din lume

Vă garantez 100% că vă va plăcea această carte și noul antrenament video sau vă voi returna 5,60 USD si poti păstra oricum cartea și antrenamentul video.

Doar trimiteți-mi un e-mail sau sunați la numărul de pe chitanță și vă voi restitui suma de 5,60 USD fără nicio întrebare.

E corect?

Aceasta este cu adevărat o ofertă limitată, așa că cere acum copia ta.

Acum, înainte ca toate să dispară

Mulțumim că ti-ai facut timp pentru a citi această scrisoare și aștept cu nerăbdare să ne auzim curand.

Frank Kern

P.S. În cazul în care sunteți unul dintre acei oameni (ca mine) care doar trec la sfârșitul scrisorii, iată afacerea:

Vă ofer o carte de 75 de pagini care prezintă abordările de marketing exacte pe care le-am folosit pentru a crea sisteme de vânzări pe Internet de succes pentru propriile mele companii și pentru clienții mei.

Tot ce plătești este un mic 5,60 USD.

(Acesta este prețul exact pe care l-ar costa dacă aș tipări o copie fizică, o voi înfășura într-un plic căptușit și apoi o voi trimite prin poștă.)

***** Vă ofer, de asemenea, un training video care prezintă exact cei trei pași pe care îi folosim cu Facebook Ads pentru a aduce în medie 3.058 clienți în fiecare lună.

Acest videoclip bonus nu vă arată doar care sunt cei trei pași … vă oferă exemple despre cum să le implementați pentru afacerea Dvs. … începând chiar acum.

Îți dau cadou acesta, pentru că vreau să implementezi imediat ceea ce înveți în carte.

Aceasta este o ofertă foarte limitată, deoarece am in desfasurare un test de marketing. Dacă nu sunt în măsură să mă despart măcar de costurile mele de publicitate, atunci voi renunța la această ofertă.

Nu există o „capcana” in aceasta oferta. Nu te vei înscrie pentru nici o „proba” la vreun program lunar sau ceva similar.

De fapt, dacă nu-ți place cartea, anunță-mă și îți voi da înapoi chiar și 5,60 USD.

Fa clic aici și revendica copia ta acum. Nu vei regreta.

………

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *