Marcel Felix

Dragă cititorule,

Ma bucur ca ai venit aici, deoarece am o poveste scurta să-ți împărtășesc, despre mine si care … poate avea legatura cu tine.

Dar web designul, SEO si copywritingul au devenit activitatea mea principala inca din 2009.

Marcel Felix Copywriter, Consultant SEO & Web Designer WordPress BucurestiCine este Marcel Felix?


Am început ca freelance web designer înca din 2009.

Am învățat tot ce am putut și mi-am perfecționat abilitățile in web design, e-commerce, SEO, copywriting, branding etc. 

Cu timpul, am câștigat încrederea clienților și colegilor din industrie și am ajutat mai mult de 327 de clienti din 7 sectoare de activitate.

Freelancer Web Designer & Copywriter

M-am lansat în lumea freelancing-ului și am creat propria afacere de web design, consultanta in marketing online si copywriting in Madrid.

Acesta a fost un moment crucial în viața mea, pentru că a trebuit să-mi construiasc o reputație solidă și să-mi găsească clienți într-un mediu concurențial.

Cu toate acestea, datorita experientei mele in marketing, SEO si vanzari online, am găsit oportunități și am dat dovadă de seriozitate si rezultate reale, pentru clientii mei.

Am înțeles că pentru a ma diferenția în această industrie, trebuie să ofer ceva in plus clienților mei.

Consultant Marketing Online


Așadar, am început să ofer consultanta in strategie de marketing online, Consultanta SEO (optimizarea motoarelor de căutare) si Consultanta pentru e-commerce (magazine online)

Prin aceste servicii aditionale, am reușit sa cresc valuarea serviciilor mele de web design & copywriting, pentru a rezolva problemele unor clienti ai mei, cu aceste nevoi concrete.

Prin urmare, am devenit un consultant in marketing online si branding, nu doar web designer & copywriter.

Am fost solicitat de mai mult de 327 de companii pentru a crea strategii de marketing online, SEO, magazine online si text publicitar, care să le aducă vizibilitate și să-si convertească vizitatorii în clienți fideli.

Nu mai perde timpul! Suna-ma acum!


Așadar, dacă ești în căutarea unui consultant serios in marketing online si copywriter cu experineta sant persoana de care ai nevoie.

Cu mine, vei avea de un partener de încredere si rezltate reale (adica clienti noi). Iti promit 100%.

Iti ascult cu atenție nevoile și obiectivele tale și iti propun o strategie de marketing online, care sa-ti aduca clienti in timp cat mai scurt.

Fie că ai nevoie de texte pentru site-ul tău, un site web, un blog, un magazin online, materiale promoționale sau conținut pentru rețelele sociale, iti voi aduce noi clienti, datorita experientei mele.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și profită acum de serviciile mele de web design, SEO, marketing online & copywriting.

Mobil/Whatsapp+40 770 237 567

Email: info@marcelfelix.com

Cu respect,

Marcel Felix