Categorías
Copywriting

De ce modelele rămân tinere până la șaizeci de ani!

De ce modelele rămân tinere până la șaizeci de ani!

Dezvăluit în cele din urmă!

De cele mai frumoase femei din lume – care își câștigă existența fiind și rămânând tinere! Ce fac cu adevărat pentru:

-nu adăugați nici măcar o lire la cifrele lor, deși adaugă cinci, zece, douăzeci sau treizeci de lumânări la torturile lor de ziua de naștere!

– clătiți atât de multă strălucire în părul lor, încât trebuie oprit, astfel încât să nu strălucească în camerele TV!

-se netezește venele urâte de pe mâini și picioare, exact în același mod în care își netezesc liniile urâte de pe gât și față!
-și lasă bărbia dublă în pat când se trezesc dimineața, pentru că știu modul corect de a „dormi pur și simplu”!
– „perlați-le” pielea, așa că nu ați visa niciodată că și ei au suferit de puncte negre, pori măriți sau acnee!

Aceste secrete de frumusețe – și zeci mai mult ca și ele

– Câștigă aceste femei până la 100 USD pe oră!

Acum ei sunt ai tăi pentru doar câțiva bănuți fiecare!

Ceea ce vă oferim, de fapt, este primul manual „din interior” din lume despre modul în care femeile obișnuite (cu o față puțin mai bună și o figură puțin mai bună decât a ta) sunt transformate peste noapte în frumuseți uimitoare!

Cu kilograme curbate nedureros de cifrele lor!

Anul le-a netezit fără efort de pe fețe!

Fiecare caracteristică bună s-a perfecționat și fiecare caracteristică rea este corectată sau deghizată!

Și atunci, când figura absolută rafinată a fost creată din fata crudă care a intrat prima dată în studen, această frumusețe fizică drăgălașă este apoi „înghețată” împotriva timpului și a creșterii în greutate-de-chiar-o-uncie timp de zece … douăzeci … chiar patruzeci de ani!

Căci modelele grozave nu se nasc; sunt facute!

(La pagina 10 a acestui volum care deschide ochii, ești luat în culise în cea mai plină de farmec „sororitate” din lume și ți se arată că abia există o modela live care nu avea nevoie să aibă zece sau douăzeci lire sterline i-au zdrobit toată silueta și s-a făcut o transformare majoră pe fața ei, înainte ca o agenție de top model să-i ofere un contract!)

Femeile astea s-au făcut subțiri și s-au făcut să fie strălucitoare pentru mai inteligent și mai ușor decât ai visat vreodată.

Să vă dovedim asta chiar acum:

Luați Slimming, de exemplu!

Cum ți-ar plăcea să mănânci ceea ce îți dorești, când vrei –

Și totuși obține și rămâne subțire pentru totdeauna!

Să cităm unul dintre modelele ale căror secrete „veșnic tânăr, veșnic subțire” au dezvăluit aici!

Ea spune, sincer, „ador pozitiv mâncarea. Și nu mă înfomet niciodată, dar niciodată.

Da, cântăresc la fel astăzi ca atunci când am început să modelez mai mult decât atunci cu ani în urmă ”. (În italia noastră.)

De ce? Pentru că folosește „dieta care se menține singură”!

Dieta distractivă, cea mai fericită dintre aventuri!

Asta necesită, peste noapte, acele impulsuri sălbatice bruște care îți distrug silueta!

Asta îți reeducă papilele gustative și metabolismul, astfel încât să te găsești capabil să mănânci ceea ce vrei când vrei, fără a ghici atât de mult ca o uncie – și (cel puțin la început) pierzând cât o lira zi!

Folosind această strategie dietetică, alimentele devin mai degrabă aliate decât dușmane!

Te umple, dar niciodată! Folosind această strategie, un model a trecut de la 140 de lire sterline la 123 de lire sterline într-o singură lună – și a mâncat tot ce i-a plăcut în weekend!

Folosind această strategie, orice alt model (cu excepția unuia sau a două) care l-au urmat cu fidelitate timp de zece zile a pierdut zece lire mari – pentru a începe!

Un alt (un perfecționist) a trecut de la 133 la 97 de lire sterline!

Un altul, care era greu, nu numai că a vărsat kilograme urâte pe tot corpul, dar și-a exercitat blițul chiar de pe fund, atât de perfect, încât acum face reclame pentru costume de baie!

Și această „slăbiciune înghețată” este doar cerșirea uimitoarei noi frumuseți pe care aceste modele de top o pot oferi! Fără să riscați un bănuț!

De exemplu:

Dintre toate femeile, un model de succes trebuie să fie întotdeauna sănătos, vibran sexual, putere de energie!

Trebuie să fie capabilă să „aprindă orbirea” la un moment dat – în ciuda faptului că a străbătut tot orașul, căutând kilograme de haine, un set de machiaj și adesea o cutie de peruci!

Iată „vitaminele glamour” care activează astfel de povești uimitoare de vitalitate fizică, gata să meargă la lucru în câteva secunde după ce ați citit pagina 42:

Nici un model de 80 de dolari pe oră nu își poate permite cea mai mică urmă de mătreață! După ce au încercat toate tratamentele și preparatele scumpe, iată cum se clătesc pur și simplu fulgii urâți de acasă, în câteva secunde – pentru bănuți! (Pagina 63.)

Și și ochelarii au ieșit! Ochii slabi, ochii îmbătrâniți, ochii plictisitori pot costa un model cariera ei! Aceste modele de top cred că majoritatea femeilor iau ochelari pur și simplu din cauza mușchilor leneși ai ochiului, la fel cum majoritatea femeilor iau brâul din cauza mușchilor leneși ai corpului! Și dacă vrei să scapi de „ochelari-închisoare” – poate mult mai repede decât ai visat vreodată – chem pagina 68 în momentul în care primești această carte!

Și ce zici de dinți puternici și sexy! Ați auzit vreodată, de exemplu, de noile substanțe de etanșare care pot fi aplicate pe dinți în câteva secunde, pentru a le proteja de bacteriile dăunătoare. (Vezi pagina 73.)

SECȚIUNE SPECIALĂ DE BON: Sfaturi de la modele de mână de top care vă pot rezolva pentru totdeauna problema dură, roșie! Ei spun că nu mai există nicio scuză pentru mâinile care sunt altceva decât mătăsos neted și unghiile la fel de puternice ca oțelul!

O singură privire asupra exercițiilor de mână „magică” de la pagina 81 vă poate convinge, definitiv!

PLUS, desigur, același „know-how de milioane de dolari” și pentru picioarele tale! Include un mod natural de fructe pentru a-și păstra pielea deosebit de albă și cu pori fini! Și o mică acțiune simplă care construiește un scut natural împotriva calusurilor chiar în ele!

Aceste modele spun că exercițiile de modă veche și cu puf sunt afară! Dacă vrei o talie de 28 de inci la vârsta de șaizeci de ani, fă asta în schimb …

Mutați-vă așa cum sunteți afișat la paginile 89 până la 101 și ceasurile de ceas par să se evapore în subțire de parcă le-ați putea „zâmbi” departe:

Aici sunt slientners speciali, super eficienți pentru stomac, picioare, șolduri, clavi, brațe, sân și mai ales acel „umflătură sub stomac” jenant, care altfel crește din ce în ce mai mult! De asemenea, două „părți superioare mai ferme” pentru liniile gâtului și pentru pungile de sub ochi pe care trebuie să le încercați imediat dacă suferiți de oricare dintre ele!

De altfel, dacă doriți să neteziți ridurile buzelor, verificați și pagina 101 deodată.

Și acesta este încă doar începutul! Pur și simplu nu avem suficient spațiu aici pentru a menționa toate secretele profesionale de frumusețe dezvăluite în cele din urmă în această carte care deschide ochii! De exemplu.

Cum să eliminați tenul noroios, cu aspect accidentat, cu nimic altceva decât apă.

Cum să scapi de „ridurile și pungile de dimineață devreme” în câteva minute.

Cum să construiești o voce la fel de seducătoare ca noul tău corp – un mini-curs complet.

Cum arhivăm iluzia unei fețe aproape perfecte, de exemplu. Dacă aveți o bărbie în retragere, cum să o „adăugați” în câteva secunde) …

Cum să vă amestecați propriile șampoane, creme pentru piele și fatale care nu costă aproape nimic, dar depășesc cu mult cele scumpe …

Și mult, mult mai mult! Dar Citește-le pe toate, demonstrează-le pe toate, de la copertă la copertă, fără a risca un ban!

Această carte este pentru oamenii care doresc să facă lucrurile!

Îți datorezi să încerci! Ne asumăm tot riscul. De ce să nu trimiteți cuponul-AZI!

DESPRE AUTORI

OLEDA BAKER (imaginea din stânga) este un model de modă cunoscut și o fată de copertă, care cântă și în reclame de televiziune.

Între sarcini de modelare, pictează, proiectează bijuterii și haine și are grijă de soțul ei, Stephen, de fiul ei David și de casa lor din New York.

BILI GALE, un fost exemplar publicitar premiat western, a scris pentru multe reviste naționale.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *