Cel Mai Mare Secret al Unui Copywriter Online

Draga cititorule,

Daca vrei sa faci multi bani foarte repede, acesta este cel mai tare articol pe care l-ai citit pana acum.

Iti spun de ce:

Numele meu este Marcel Felix si acum cativa ani eram cu buzunarele goale. Am avut o firma de servicii in Slatina si am puso „in pauza” din lipsa de clienti. Ma imprumutam bani cateodata, la fratele meu ca sa platesc vreo factura sau sa cumpar mancare pentru familia mea. Eram disperat.

Apoi intro zi mia venit o „idee traznita” despre cum sa scriu o scrisoare de vanzari. Nu a fost o scrisoare de cersetor … ca sa cersesc bani de la oameni.

Cand am vorbit cu prietenii mei despre scrisoarea de vanzari, au ras de mine. Credeau ca este o gluma si multi dintre ei mi-au spus de mai multe ori ca sunt un visator… ca le pare rau pentru mine.

Da… In gandul meu am zis ca „nu-mi pasa de ce zic ei”

Idea mea era foarte buna si m-am apucat de scris si trimis scrisori.

Si ghiceste ce s-a intamplat.

Oamenii au inceput sa-mi trimita bani.

SI am folosit acei bani ca sa trimit mai multe scrisori de vanzari care mi-au adus mai multi bani. Si am folosit acei bani ca sa trimit mai multe scrisori care mi-au adus si mai multi bani.

Si asa mai departe.

Care este secretul aici?

E simplu: inainte sa termin de trimis totul, acea unica scrisoare mi-a adus peste 7.300 000 de raspunsuri

Gandestete la asta… mai mult de 7 milioane de oameni au citit scrisoarea mea si mi-au scris  raspuns cu un cec sau chiar bani …astfel incat numi incapeau in ambele buzunare.

Si ce am vandut? In realitate nu conteaza …

Vezi tu…magia nu a fost in produs sau serviciu …ci in scrisoare.

Ai ceva de vanzare?

Daca da, poti si tu sa folosesti aceasta „idee traznita” pe care am folosito in scrisoarea mea, ca sa scrii o scrisoare a ta si sa vinzi aproape orice ai de vandut.

Cine are nevoie de acest secret?

 • Esti agent de vanzari si ai nevoie de mai multi clienti?
 • Esti o mama divortata care are nevoie de o cale simpla ca sa faca o gramada de bani?
 • Ai un magazin de mobila, un restaurant, diler de masini, hot dog sau orice altfel de afacer pe care ti-o doresti plina de clienti?
 • Esti fabricant si vrei sa vinzi pana la ultimul din produsele tale?
 • Esti consultant in marketing care vrea sa afle noi secrete despre vanzari?
 • Esti dentist, doctor, masagist sau orice altfel de profesional din sanatate care isi doreste sa vada salonul plin ce pacienti?
 • Ai o casa pe care vrei sa o vinzi? O masina? O barca?
 • Ai orice altceva pe care ai vrea sa-l vinzi? Servicii de consultanta?

Daca raspunsul tau este „Da” la oricare din aceste intrebari, cred ca ar trebui sa incerci „ideea mea traznita” Poti sa citesti tot despre ac lucru in noua mea carte …

„Cum sa Faci Maaxim Bani in Minim Timp”

Asculta: Acum cativa ani ma gandeam ca as vrea sa fiu un agent de vanzari foarte bun. Mi-am gasit un job ca sa vand enciclopedii de la usa la usa si am ajuns sa vand foarte foarte multe.

Insa aveam o problema. Nu puteam sa ciocanesc la mai mult de 40 de usi in fiecare seara. Asa ca nu conta cat de greu lucrez, era o limita fizica pentru mine.

Si peste toate acestea, sa vinzi de la usa la usa este oribil cale de ati castiga existenta.

Asa ca am inceput sa caut, si sa caut pana cand mia venita aceasta „idee de scrisoare de vanzari traznita”. Aceasta prima experienta am numito RCS „Remote Control Selling”

RCS foloseste secretele a ceea ce numesc „Killer Advertising” care „forteaza” clientii sa cumpere indiferent ce ai de vandut.  RCS vinde aproape orice fara sa intalnesti cumparatorul in persoana sau chiar sa vornesti cu el prin telefon.

Aceste secrete de vanzari „remote control” ale „kiler advertising” poate fi folosit de oricine. Chiar si de o mama de casa, sau un student sau chiar cineva care nu are de lucru.

Si daca ai o afacere (sau iti doresti sa ai una) aceste secrete iti poate genera atat de multi bani incat iti va veni greu sa-i duci la banca.

Nu glumesc. „Ideea mea traznita” mi-a adus mai mult de 20.000 de cecuri pe zi.

Apropo, primind atat de multe cecuri in fiecare zi, inseamna ca va trebui sa angajezi 30 de persoane cu job complet doar ca sa duca depozitele la banca.

In orice caz „ideea mea traznita de scrisoare de vanzari” nu este singurul lucru pe care il vei invata in cartea mea noua. Nu! Asta este doar in capitolul unu.  Aici este o lista simpla despre ce vei ivata in restul cartii:

 • Cum sa vinzi un produs chiar dac nu ai unul inca si cum sal ai din nimic. (Vezi pag. 11)
 • Cum sa ai atat de multi bani cat iti doresti …
 • Cum sa gasesti faimosi de firm si televiziune care sa te ajute sa vinzi produsele si sericiile tal (vezi pagina 21)
 • Un secret Amazing care care poate transforma ziarul tau local intro mina de bani
 • Cum sa gasesti numele exact si adresa a mii de oameni care le va placea sa iti trimita bani (vezi pagina 37)
 • Ce sa scrii intr-un mic si ieftin postcard care va face oamenii sa ploua cu bani peste tine
 • Cum sa trimiti 100.000 de scrisori pe saptamana fara nici un cost
 • Cum sa utilizezi numere de telefon tip „976”  asa incat sa faci oamenii sa te plateasca cand aud mesajul tau de vanzare
 • Cum sa folosesti Pagini Aurii in asa fel incat sa curga catre tine fluvii de bani
 • Cum sa folosesti anunturi de la mica publicitate pentru a face cel putin 10.000 de dolari pe zi (vezi pagina 71)
 • Cum sa ai produsul tau la cablu tv la nici un cost.(vezi pagina (pagina 83)

Este mai mult acolo. Mult mai mult. Inclusiv cum sa-ti gasesti iubirea visata, cum sa primesti cel mai mare cadou din lume gratis (candva am plati 2500 de dolari pentru asa ceva).

Ok. Cam atat pentru moment. In orice caz, sper ca ai gasit suficiente infrmatii despre noua mea carte, sa te faca sa sa o iei si sa o citesti.

Dar .. te rog…

Plateste peste 30 de zile …

Uite, costul cartii mele este extrem de scazut in comparatie cu ceea ce vei primi. Chiar si asa, nu vreau sa depozitezi nici un banut macar pana cand nu citesti cartea si descoperi cat e de valoroasa.

Suna ciudat pentru tine? Imi pare rau, dar nu conteaza… Incerc sa te tratez cum as vrea sa fiu tratat

Cu alte cuvinte, cred ca cel mai bine este sa citesti cartea mea inainte sa imi trimiti cecul sau banii.

Aici afli cum poti sa comanzi: Tot ceea ce ai de facut este sa scrii numele tau, adresa si numele cartii mele „Cum sa faci maxim bani in minim timp” pe o bucata de hartie si so trimiti cu cecul tau in valuare de 19.95 dolari plus 3 euro timbrul si inmanarea cartii personal. Total 22,95 europe adresa urmatoare:

………………………………….

Asta e tot. Cu cat primesc mai repede talonul alaturat completat, o sa-ti trimit imediat cartea mea, cu recmandare ca st-ti fie data personal. O sa ai timp suficient sa o citesti … si daca nu esti satisfacut 100%, trimite mi-o inapoi si iti voi trimite inapoi cecul pe care mi lai trimis  sau banii, fara sa pun nici o intrebare.

Vrei sa citesti cartea ultrarapid? Daca da, poti sa platesti cu cardul sau prin telefon si vei beneficia si atunci de aceasi 30 de zile ca sa citesti cartea si apoi vom incasa banii de pe cardul tau.

Apropo, nu este o idee buna sa trimiti banii in plic prin posta. Multumesc.

Despre Marcel Felix

Dl. Marcel arata in persoana secretele lui firmelor, persoanelor private sau in conferinte, worksopuri cursuri etc in toata tara. Costul este de 5000 de dolari pentru trei zile.

El a ajutat mii de persoana sa faca milioane de dolari. Pretul platit de clientii domnului este foarte mare si clientii lui sunt uneori foarte cunoscuti … Ernest P. J.L Conradi, Sandro V,

A fost platit inclusiv 600.000 de dolari doar pentru una din ideile lui de facut bani.

Si ceea ce este cel mai bun lucru pentru tine este ca poti invata din cartea dlui Marcel sunt secretele puternice doar citind cartea descrisa in acest anunt.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *